Samlander.reismee.nl

Aangekomen!

Hey,

deze ochtend zijn we dan eindelijk geland in Brisbane rond half 7. Na verschillende vermoeiende vluchten (bedankt Russische oma, lange wachttijden, onuitputtelijke schreeuwende baby's, ... ) waren we maar wat opgelucht. Alle geluk hebben we een paar WK matchen kunnen meepikken.

We hebben geen problemen gehad met bagage of de 'Border Patrol', Ging echt vlot allemaal.

Nu hebben we ons ingecheckt in een hostel en hebben we al even de stad Brisbanekort verkend. Al liepen we er beide eerder als 2 verwarde en gedesorienteerde toeristen rond. Onze biologische klok is helemaal onderstenboven gedraaid. Even aanpassen dus.

Het is hier een heerlijk weertje, z'on 20 graden met een zacht zonnetje. Ideaal dus om te acclimatiseren.

Nu eerste dagen even op onze plooi komen en beginnen uitkijken naar een busje.

Tot de volgende!

Lander en Sam

Jeffrey

SWEET!! Have phun matey

mama

Hey,
Laat nog snel eens iets horen boys.
Kus.

greet delameilleure

Deze blog is leuk... We kijken uit naar heel spannende verhalen !

Bommapa DeBlaes-Kerremans

Beste Sam en Lander
Dit is 'n prettige formule om contact met jullie te hebben. We volgen de route en de exploten op de voet, eigenlijk de band. Elders vonden we al soortgelijke reisverhalen. Heerlijk. Je gaat een adembenemende tijd tegemoet. Hou jullie kranig en let op elkaar. We houden van jullie. Bommapa
PS. Maaike verjaart (29 j.)op zaterdag, 26 e.k.

marijkeharald

Tjongetjonge, lekker frisse 20 °C, om van te dromen! Zit hier bij een vochtig-zwoele 38 ° aan jullie te denken. Doet Het Busje het goed? Lukt dat links rijden zo'n beetje? Hebben jullie je al "ingeluisterd" in het Australische "Engels", ken hier enkele A. dames die niet altijd even makkelijk te verstaan zijn...
Hou jullie taai en tot lees! xxxm&h

nonkel Erik

Nu pas alles ontdekt.
Je weet , aan al de vorige berichtjes niet te veel aandacht aan besteden, alleen de mijne zijn waar en eerlijk.
Greetz Boys en enjoy the life overdeer

Koesen