Update
Even kort Sam zijn verhaal aanvullen van mijn belevenissen met Vicky.
Nadat we dus inderdaad een zondvloed hadden overleefd en na 3 (drie!!!!!!) uur wachten Vicky eindelijk door de douane word vrijgelaten kan ik haar een beetje rond leiden in Australie. Eerst even de zon opgezocht in de sunshine coast en dan Sam afgezet in Sydney voor zijn trip naar de bergen.
Dan waren we uitgenodigd door ons hosts in shepparton voor een overnachting. Een gratis slaapplaats heb ik al geleerd niet af te slaan dus vertrokken we richting Melbourne. Na 2 dagen zijn we aangekomen en hebben we onze oude 'schuur' weer ingenomen. Na een dagje paardrijden in de bush en gigantisch veel koala's te hebben gezien was het tijd voor de Grampians en de Great Ocean Road. Deze plaatsen hadden nog niets verloren van hun pracht en schoonheid. Vicky was (uiteraard) onder de indruk en zelf even (niet lang) sprakeloos.
Na een nachtje Melbourne en een bezoekje aan mijn neef vertrokken we terug richting zon (Sydney). Daar hebben we nog heerlijk languit op het strand gelegen en van de zon genoten.
Een maand vliegt zo voorbij, zeker als je mekaar zo lang niet hebt gezien maar het was FANTASTISCH. Nadat ik Vicky had afgezet op het vliegveld kon ik Sam gaan afhalen in het station en konden we beginnen aan de verkoop van ons busje. Zoals als gemeld door Sam, met succes!!!!!!!
Nog enkele weetjes,
- naast een vrouw slapen is veeeeeel leuker als naast een man (sorry Sam)
- in totaal hebben we ongeveer 25.000 km afgelegd
- het busje verkocht hebben in minder dan 5 uur
- met de slogan erop; 'there is only 1 ride cheaper and thats your momma'
- sam al zijn charmes gebruikt heeft, ik heb hier fotos van en deze zijn niet voor publicatie vatbaar maar ik toon ze graag in bescheiden kring
- de dag van verkoop heb ik er tijdens parkeren nog een giga kras op gezet, 'no worries'
- we tickets hebben voor Australie \ Paraguay, GO AUSSIES!!!!!
- we enorm uitkijken naar Vietnam, gedaan met alleen maar goedkope boucht te kopen, dollars te tellen elke dag, publieke wc's te gebruiken, maar 2 maaltijden per dag te nuttigen, ...
Volgende update uit Vietnam
HEERLIJKE slogan
Enjoy it while it lasts boys!
Lander,
Ik wil tot de bescheiden kring behoren !
xx